Apex Legends mobil ranglistán: hogyan lehet ellenőrizni a globális állást, az ALGS Pro League ranglistákat

Élvezze az ALGS összes akcióját, és támogassa kedvenc csapatát! Az Apex Legends Global Series minden eseményét élőben közvetítik a Twitch, a YouTube és a Steam.

Apex Legends mobil ranglistán: hogyan lehet ellenőrizni a globális ranglistákat

.

Az Apex Legends Mobile ranglistája látható a játékon belül, és ez megmutatja az összes játékmód legjobb játékosait.

.

. Az APEX Legends PC-vel és konzolos verziójával ellentétben a mobil verzió egy játékon belüli ranglistával rendelkezik, ahol láthatja a besorolást és a kiszolgálón való helyzetét. Össze lehet hasonlítani a rangját a barátaival is a braging jogokért. .

Ki az első számú játékos az Apex Legends mobil ranglistán?

Lukács „Iferg” Fergie jelenleg az első számú lejátszó az Apex Legends Mobile ranglistán. Nemrég továbbította az útját, hogy a világ első számú játékosává váljon. 46 órán át kellett játszania, mielőtt az első számú helyet meg tudta biztosítani a ranglistákon.

Hogyan kell használni az Apex Legends mobil ranglistát?

Az APEX Legends Mobile ranglistája a játékon belül elérhető, és nincsenek olyan harmadik fél oldalak, amelyek az írás során a globális ranglistákat mutatják be. .

Az Apex Legends Mobile ranglistája az első és harmadik személyű ranglistákat is felosztja, és a következő lehetőségek statisztikáit nézheti meg:

  • A rangsorolt ​​mérkőzés besorolása (rangsorolt ​​pontok szerint)
  • Harci royale
  • Csapathalálos csapat
  • Arénák
  • Battle Royale Events

Az Apex Legends mobil ranglistája nagyszerű kiegészítés a játékhoz. Összehasonlításképpen: a konzol és a PC-verzióknak nincs még ranglistája, és olyan harmadik fél webhelyein kell támaszkodnia, mint a Tracker.. A mobilon a globális ranglistáknak a mai napig nincs módja, és a szerverek között kell ugrálnia, hogy megtudja, ki az első számú játékos a maximális RP -n (rangsorolt ​​pontok).

Pro League ranglisták

! .

A Split 1 események naptára

Rendes szezon
13:00 PT / 16:00 ET
2. mérkőzés napja Nap, 2021. október 17
3. mérkőzés napja Szombat, 2021. október 23 13:00 PT / 16:00 ET
Nap, 2021. október 24 13:00 PT / 16:00 ET
Szombat, 2021. október 30 13:00 PT / 16:00 ET
Match Nap 6 Nap, 2021. október 31 15:00 PT / 18:00 ET
17:00 PT / 20:00 ET
Match 8. mérkőzés napja Nap, 2021. november 21 -én 15:00 PT / 18:00 ET
Szombat, 2021. december 4 -én
11. mérkőzés napja Nap, 2021. december 5 15:00 PT / 18:00 ET

Élvezze az ALGS összes akcióját, és támogassa kedvenc csapatát! Az Apex Legends Global Series minden eseményét élőben közvetítik a Twitch, a YouTube és a Steam.

Rendszeres szezon dátuma kezdési idő mérkőzés 1. nap – #2, péntek, 2021. október 15. / szombat, 2021. október 16., 9:00 PT / 12:00 SGT Match #3 – #4, péntek, 2021 október 22., 22. október 22. Szombat, október 23., 2021. október 23. 21:00 PT / 12:00 SGT mérkőzés 5. nap – #6, péntek, október 29., 2021 / szombat, 2021. október 30., 21:00 PT / 12:00 SGT mérkőzés napja #7 – #8, péntek, 2021. november 19. / szombat, 2021. november 20., 20:00 PT / 12:00 SGT mérkőzés #9 – 10. #10, péntek, 2021. december 3, szombat, 2021. december 4. 8. : 00 pm pt / 12:00 SGT mérkőzés #11. nap, vasárnap, 2021. december 5., 12:00 PT / 16:00 SGT

Rendes szezon DÁTUM KEZDÉSI IDŐ
1. mérkőzés nap – #2 2021. október 15., péntek, 2021. október 16 -án 21:00 PT / 12:00 SGT
Match Nap 7 – #8 2021. november 19., péntek / szombat, 2021. november 20 -án 20:00 PT / 12:00 SGT
Mérkőzés napi #9 – #10 2021. december 3., péntek, 2021. december 4 -én 20:00 PT / 12:00 SGT
11. mérkőzés napja 12:00 PT / 16:00 SGT

Élvezze az ALGS összes akcióját, és támogassa kedvenc csapatát! .

A Split 1 események naptára

Rendes szezon DÁTUM KEZDÉSI IDŐ
1. mérkőzés nap – #2 20:00 PT / 12:00 JST
Match Day #3 – #4 20:00 PT / 12:00 JST
5. mérkőzés napja – #6 Szombat, 2021. október 30. / vasárnap, 2021. október 31 20:00 PT / 12:00 JST
Match Nap 7 – #8 Szombat, 2021. november 20. / nap, 2021. november 21 -én 19:00 PT / 12:00 JST
Mérkőzés napi #9 – #10
Szombat, 2021. december 4, Sun, 2021. december 5 19:00 PT / 12:00 JST

Hol kell nézni

! Az Apex Legends Global Series minden eseményét élőben közvetítik a Twitch, a YouTube és a Steam.

Rendes szezon DÁTUM
2021. október 15., péntek, 2021. október 16 -án 21:00 PT / 12:00 SGT
Match Day #3 – #4
21:00 PT / 12:00 SGT
Match Nap 7 – #8 2021. november 19., péntek / szombat, 2021. november 20 -án 20:00 PT / 12:00 SGT
2021. december 3., péntek, 2021. december 4 -én
11. mérkőzés napja Nap, 2021. december 5 12:00 PT / 16:00 SGT

Nézze meg a YouTube Watch oldalt a Twitch Watch -on a Steam -en

Élvezze az ALGS összes akcióját, és támogassa kedvenc csapatát! Az Apex Legends Global Series minden eseményét élőben közvetítik a Twitch, a YouTube és a Steam.

Rendszeres szezon dátuma kezdési idő mérkőzés 1. nap, szeptember, október 16., 2021, 16:00 BST / 17:00 CEST MATH 2. NAP, 2021 október 17., 16:00 BST / 17:00 3, szombat, október 23., 2021, 16:00 BST / 17:00 CEST MATH 4. NAP NAP, 2021. október 24., 16:00 BST / 17:00 PM CEST MATH 5. NAP, szombat, október 30., 2021. október 30. : 00 pm BST / 17:00 CEST MATH 6. NAP 6. nap, 2021. október 31., 16:00 BST / 17:00 CEST MATH 7. NAP, péntek, 2021. november 19., 18:00 GMT / 19:00 PM CET mérkőzés #8. nap, vasárnap, 2021. november 21., 18:00 GMT / 19:00 PM CET mérkőzés 9. nap, péntek, 2021. december 3, 18:00 GMT / 19:00 CET mérkőzés napi #10. SAT, SAT, 2021. december 4., 18:00 GMT / 19:00 CET mérkőzés #11. nap, napfény, 2021. december 5., 18:00 GMT / 19:00 CET

Rendes szezon DÁTUM KEZDÉSI IDŐ
1. mérkőzés nap
2. mérkőzés napja Nap, 2021. október 17 16:00 BST / 17:00 CEST
A 4. mérkőzés napja Nap, 2021. október 24 16:00 BST / 17:00 CEST
5. mérkőzés napja Szombat, 2021. október 30 16:00 BST / 17:00 CEST
Nap, 2021. október 31
Match 7. mérkőzés napja
Match 8. mérkőzés napja 18:00 GMT / 19:00 CET
A 9. mérkőzés napi nap 2021. december 3., péntek
Szombat, 2021. december 4 -én
11. mérkőzés napja

.
© 2017 Electronic Arts Inc.
© 2017 Electronic Arts Inc.

Böngészés a támogatási üzletről az EA alkalmazáshoz való hozzáférhetőségről Ausztria Bulgária Horvátország Ciprus Cseh Köztársaság Dánia Észtország Finnország Franciaország Németország Görögország Izland Írország Olaszország Lettia Liechtenstein Litván Luxemburg Mala Hollandia Norvégia, Portugal, Lomania Slovakia, Sweden Sweden Switzer, ia Polska рия Brasil Mexico 日本 대한민국 中文 中文 中文 中文 中文 中文 中文 中文 中文 中文 中文 中文 中文 中文 中文 中文 中文 中文 中文 中文 中文 中文 中文 中文 中文 中文 中文 中文 中文

Apex Legends ranglisták: Vannak ranglisták?

Apex legendák ranglisták

. Természetesen egyes játékosok azon gondolkodnak, vajon vannak -e Apex legendák ranglisták. Ez fontos a komolyabb játékosok számára.

Végül is fontos tudni, hogy hol áll a régió és a világ többi része ellen. Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy vannak Apex legendák ranglisták. A játékhoz tartozó útmutatóban tudatjuk Önnel, hogy vannak -e ranglisták, és ha igen, akkor hogyan lehet ellenőrizni őket most. További ado nélkül ugorjunk be, és nézzünk be.

Apex legendák ranglisták

Apex legendák ranglisták

Menjünk tovább, és kezdjük el, ha tudatja meg, hogy vannak -e ranglisták a játékban. Sajnos erre a kérdésre a válasz az, hogy nem, a játékban nincsenek ranglisták. Így van, nem tudod látni, hogy hová rakod a többi játékos és a világ többi részét.

Ez sajnálatos minden versenyképes játékos számára, és szeretne látni néhány Apex Legends ranglistát. Sajnos jelenleg nincs megerősítés arról is, hogy a ranglisták a jövőben megjelennek. Természetesen nem látjuk, miért nem adják hozzá őket később az úton, de még nem adják meg a reményeit.

. . Jelenleg csak a gyilkosságokat és hasonlókat lehet ellenőrizni minden egyes legenda számára, amelyet játszhatsz. Így van, nincs a statisztikád teljes gyűjteménye az összes legenda között. Önmagában kell elvégeznie néhány számítást, hogy kitalálja.