Szolgáltatási riasztások – Támogatás | Az Elder Scrolls Online, szerver karbantartási információk – Az Elder Scrolls Online – Támogatás | Az Elder online görgessen

ESO szerver karbantartása

2023.08.07 – 12:15 UTC (8:15 EDT)

ESO szolgáltatási riasztások

Az észak -amerikai Xbox MegaServer jelenleg elérhető.

.

Az észak -amerikai PlayStation® MegaServer jelenleg elérhető.

Az Európai PlayStation® MegaServer jelenleg elérhető.

..20-10:00 UTC (6:00 EDT)

Az észak -amerikai Xbox MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

Az európai Xbox MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

Az észak -amerikai PlayStation® MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

Az Európai PlayStation® MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

2023.09.

Az ESO áruház és a számlarendszer jelenleg elérhető.

2023.09.19 – 13:00 UTC (9:00 EDT)

Az ESO áruház és a számlarendszer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

..18 – 22:30 UTC (18:30 EDT)

A PTS jelenleg elérhető.

.09.18 – 12:40 UTC (8:40 EDT)

Az észak -amerikai PC/Mac MegaServer jelenleg elérhető.

Az európai PC/Mac MegaServer jelenleg elérhető.

.09.

A PTS jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

2023.09.18 – 8:00 UTC (4:00 EDT)

Az észak -amerikai PC/Mac MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

.

2023..

.

2023..

Az ESO áruház és a számlarendszer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

.09.08 – 15:25 UTC (11:25 EDT)

.

2023..

Az ESO áruház és a számlarendszer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

.09.

Az észak -amerikai PC/Mac MegaServer jelenleg elérhető.

Az európai PC/Mac MegaServer jelenleg elérhető.

2023.09.06 – 8:00 UTC (4:00 EDT)

Az észak -amerikai PC/Mac MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

Az európai PC/Mac MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

2023.09.

Az észak -amerikai Xbox MegaServer jelenleg elérhető.

Az európai Xbox MegaServer jelenleg elérhető.

.

.

.09.

.

Az európai Xbox MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

Az észak -amerikai PlayStation® MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

.

2023..30 – 14:50 UTC (10:50 EDT)

Az ESO áruház és a számlarendszer jelenleg elérhető.

2023.08.30 – 13:00 UTC (9:00 EDT)

.

2023.08.

A PTS jelenleg elérhető.

..

.

2023.08.23 – 13:45 UTC (9:45 EDT)

Az észak -amerikai Xbox MegaServer jelenleg elérhető.

Az európai Xbox MegaServer jelenleg elérhető.

Az észak -amerikai PlayStation® MegaServer jelenleg elérhető.

.

2023..

Az észak -amerikai Xbox MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

Az európai Xbox MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

Az észak -amerikai PlayStation® MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

Az Európai PlayStation® MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

2023.08.

.

.

2023.08.21 – 8:00 UTC (4:00 EDT)

Az észak -amerikai PC/Mac MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

.

2023….18 – 20:00 EDT)

A MeGaservers -be való bejelentkezéssel kapcsolatos kérdések ebben az időben megoldódtak.

2023..18- 23:10 UTC (19:10 EDT)

Az ESO áruház és a számlarendszer jelenleg elérhető.

2023.08.18-16:00 UTC (12:00 EDT)

Az ESO áruház és a számlarendszer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

2023..

Jelenleg olyan kérdéseket vizsgálunk, amelyekkel néhány játékos bejelentkezik a MeGaserversbe.

2023..18-8:35 UTC (4:35 EDT)

.

2023.08.18- 7:15 UTC (3:15 EDT)

.

2023.08.17-20:40 UTC (16:40 EDT)

A MeGaservers -be való bejelentkezéssel kapcsolatos kérdések ebben az időben megoldódtak.

.08.

.

.08.

.

.08…15 – 8:00 EDT)

Az európai Xbox MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

..

.

2023..09 – 15:00 UTC (11:00 EDT)

Az európai PC/Mac MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

2023.08.

.

2023.08.

A PTS jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

..

Az észak -amerikai megaerverek jelenleg rendelkezésre állnak.

.

.08.

Az észak -amerikai megaerverek jelenleg nem állnak rendelkezésre karbantartás közben.

.

.07.31 – 17:30 UTC (13:30 EDT)

A PTS jelenleg elérhető.

2023.07.

.

2023.07.28 – 21:15 UTC (17:15 EDT)

.

2023..

Jelenleg olyan kérdéseket vizsgálunk, amelyekkel néhány játékos bejelentkezik a MeGaserversbe.

2023.07.26 – 14:15 UTC (10:15 EDT)

Az észak -amerikai Xbox MegaServer jelenleg elérhető.

Az európai Xbox MegaServer jelenleg elérhető.

.

.

2023..

Az észak -amerikai Xbox MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

Az európai Xbox MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

Az észak -amerikai PlayStation® MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

.

..24 – 18:00 UTC (2:00 EDT)

A PTS jelenleg elérhető.

2023.07.

Az észak -amerikai PC/Mac MegaServer jelenleg elérhető.

.

2023.07.

.

..24 – 8:00 UTC (4:00 EDT)

Az észak -amerikai PC/Mac MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

Az európai PC/Mac MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

2023.07.17 – 17:00 UTC (13:00 EDT)

.

2023..17 – 14:00 UTC (10:00 EDT)

.

2023..12 – 14:30 UTC (10:30 EDT)

.

Az európai megaerverek jelenleg rendelkezésre állnak.

.07.12 – 8:00 UTC (4:00 EDT)

.

Az európai megaerverek jelenleg nem állnak rendelkezésre karbantartás közben.

2023.07.

.

2023..10 – 12:00 UTC (8:00 EDT)

A PTS jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

2023.07.09 – 7:20 UTC (3:20 EDT)

Az észak -amerikai PlayStation® Megaserver -be való bejelentkezéshez kapcsolódó kérdések ebben az időben megoldódtak.

.07.09 – 6:20 UTC (2:20 EDT)

.

.07.

Az észak -amerikai Xbox MegaServer jelenleg elérhető.

Az európai Xbox MegaServer jelenleg elérhető.

Az észak -amerikai PlayStation® MegaServer jelenleg elérhető.

Az Európai PlayStation® MegaServer jelenleg elérhető.

2023..05 – 10:00 UTC (6:00 EDT)

.

Az európai Xbox MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

.

Az Európai PlayStation® MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

2023.07.

.

2023.07.03 – 19:15 UTC (3:15 EDT)

Az európai megaerverek jelenleg nem állnak rendelkezésre karbantartás közben.

2023..

Jelenleg olyan kérdéseket vizsgálunk, amelyeket néhány játékos bejelentkezik az európai megaerverekbe.

2023.06.

Az észak -amerikai PC/Mac MegaServer jelenleg elérhető.

.

..26 – 8:00 UTC (4:00 EDT)

Az észak -amerikai PC/Mac MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

Az európai PC/Mac MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

2023..

.

2023.06.

Az észak -amerikai Xbox MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

2023.06.

.

2023.06.

.

.06.21 – 15:00 UTC (11:00 EDT)

Az észak -amerikai és az európai Xbox MeGaserversbe való bejelentkezéssel kapcsolatos kérdések ebben az időben megoldódtak.

2023.06.21 – 14:00 UTC (10:00 EDT)

Jelenleg olyan kérdéseket vizsgálunk, amelyeket néhány játékos bejelentkezik az észak -amerikai és az európai Xbox Megaserversbe.

2023.06.20 – 09:00 UTC (05:00 EDT)

Az észak -amerikai Xbox MegaServer jelenleg elérhető.

.

.

.

2023.06.20 – 02:00 UTC (2023.06.19 – 22:00 EDT)

Az észak -amerikai Xbox MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

Az európai Xbox MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

Az észak -amerikai PlayStation® MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

.

2023..19 – 12:15 UTC (8:15 EDT)

Az észak -amerikai PC/Mac MegaServer jelenleg elérhető.

.

.06.19 – 8:00 UTC (4:00 EDT)

.

Az európai PC/Mac MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

2023..16 – 01:40 UTC (2023..

Az európai megaerverek jelenleg rendelkezésre állnak.

.06.16 – 00:00 UTC (2023.06.15 – 20:00 EDT)

.

2023.06.

.

..15 – 21:30 UTC (17:30 EDT)

.

.06.

.

2023.06.

.

2023.06.

.

2023..07 – 12:00 UTC (8:00 EDT)

Az ESO áruház és a számlarendszer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

2023.06.

Az észak -amerikai Xbox MegaServer jelenleg elérhető.

.

.

.

2023.06.07 – 10:00 UTC (6:00 EDT)

.

Az európai Xbox MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

Az észak -amerikai PlayStation® MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

Az Európai PlayStation® MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

..

Az észak -amerikai PC/Mac MegaServer jelenleg elérhető.

Az európai PC/Mac MegaServer jelenleg elérhető.

2023.06.05 – 6:00 UTC (2:00 EDT)

Az észak -amerikai PC/Mac MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

Az európai PC/Mac MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

2023..

.

Az európai megaerverek jelenleg rendelkezésre állnak.

2023..24 – 8:00 UTC (4:00 EDT)

Az észak -amerikai megaerverek jelenleg nem állnak rendelkezésre karbantartás közben.

Az európai megaerverek jelenleg nem állnak rendelkezésre karbantartás közben.

.05.

.

2023.05.23 – 12:00 UTC (8:00 EDT)

Az ESO áruház és a számlarendszer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

2023.05..05.16 – 20:30 EDT)

.

2023..

Az észak -amerikai PlayStation® MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

2023.05.

.

2023.05.15 – 14:00 UTC (10:00 EDT)

A PTS jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

.05.09 – 15:20 UTC (11:20 EDT)

.

Az európai megaerverek jelenleg rendelkezésre állnak.

.

Az ESO áruház és a számlarendszer jelenleg elérhető.

.05.

.

Az európai megaerverek jelenleg nem állnak rendelkezésre karbantartás közben.

A PTS jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

Az ESO áruház és a számlarendszer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

.05.

A PTS jelenleg elérhető.

2023.05.08 – 14:00 UTC (10:00 EDT)

.

2023..02 – 19:45 UTC (15:45 EDT)

Az észak -amerikai Xbox MegaServer jelenleg elérhető.

.05.

Az észak -amerikai Xbox MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

2023.05.

A PTS jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

2023.04.26 – 15:45 UTC (11:45 EDT)

Az észak -amerikai Xbox MegaServer jelenleg elérhető.

Az európai Xbox MegaServer jelenleg elérhető.

.04.

.

.

.04.26 – 8:00 UTC (4:00 EDT)

Az észak -amerikai Xbox MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

Az európai Xbox MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

Az észak -amerikai PlayStation® MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

.

2023.04.

.

.04.24 – 14:00 UTC (10:00 EDT)

A PTS jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

2023..

Az észak -amerikai PC/Mac MegaServer jelenleg elérhető.

Az európai PC/Mac MegaServer jelenleg elérhető.

2023.04.

Az észak -amerikai PC/Mac MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

Az európai PC/Mac MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

.04.19 – 17:00 UTC (13:00 EDT)

Az ESO áruház és a számlarendszer jelenleg elérhető.

.04.19 – 13:00 UTC (9:00 EDT)

Az ESO áruház és a számlarendszer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

2023..

Az Európai PlayStation® MegaServer jelenleg elérhető.

2023.04.18 – 16:50 UTC (12:50 EDT)

.

2023.04.18 – 15:50 UTC (11:50 EDT)

Jelenleg olyan kérdéseket vizsgálunk, amelyeket néhány játékos bejelentkezik az európai PC/Mac MegaServerbe.

2023..18 – 00:00 UTC (2023.04.17 – 20:00 EDT)

Az Európai PlayStation® MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

2023.04.17 – 18:20 UTC (14:20 EDT)

.

.04.

A PTS jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

2023..12 – 14:40 UTC (10:40 EDT)

Az észak -amerikai Xbox MegaServer jelenleg elérhető.

.

Az észak -amerikai PlayStation® MegaServer jelenleg elérhető.

Az Európai PlayStation® MegaServer jelenleg elérhető.

2023..

.

.

.

Az Európai PlayStation® MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

.04.11 – 11:30 UTC (7:30 EDT)

.

Az európai PC/Mac MegaServer jelenleg elérhető.

2023.04.

Az észak -amerikai PC/Mac MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

Az európai PC/Mac MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

..04 – 18:00 UTC (14:00 EDT)

.

2023….03 – 20:00 EDT)

.

.03.30 – 16:45 UTC (12:45 EDT)

.

2023..30 – 16:00 UTC (12:00 EDT)

A PTS jelenleg elérhető.

.03.

A PTS jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

2023.03.30 – 13:00 UTC (9:00 EDT)

Az ESO áruház és a számlarendszer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

2023..28 – 18:00 UTC (14:00 EDT)

.

.03.28 – 16:30 UTC (12:30 EDT)

.

.

Az észak -amerikai PlayStation® MegaServer jelenleg elérhető.

.03.

Az észak -amerikai Xbox MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

Az európai Xbox MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

Az észak -amerikai PlayStation® MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

Az Európai PlayStation® MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

2023.03.27 – 11:45 UTC (7:45 EDT)

Az észak -amerikai PC/Mac MegaServer jelenleg elérhető.

.

..

.

Az európai PC/Mac MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

2023.03.22 – 15:30 UTC (11:30 EDT)

Az észak -amerikai PlayStation® MegaServer jelenleg elérhető.

Az Európai PlayStation® MegaServer jelenleg elérhető.

2023..22 – 13:40 UTC (9:40 EDT)

.

Az európai Xbox MegaServer jelenleg elérhető.

2023.03.22 – 10:00 UTC (6:00 EDT)

Az észak -amerikai Xbox MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

.

.

Az Európai PlayStation® MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

.03.17 – 18:15 UTC (14:15 EDT)

Az ESO áruház és a számlarendszer jelenleg elérhető.

.03.17 – 14:00 UTC (10:00 EDT)

.

2023.3.13 – 12:40 UTC (8:40 EDT)

.

Az európai PC/Mac MegaServer jelenleg elérhető.

.3.13 – 8:00 UTC (4:00 EDT)

Az észak -amerikai PC/Mac MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

.

2023.3.08 – 12:25 UTC (7:25 EST)

Az észak -amerikai Xbox MegaServer jelenleg elérhető.

Az európai Xbox MegaServer jelenleg elérhető.

Az észak -amerikai PlayStation® MegaServer jelenleg elérhető.

Az Európai PlayStation® MegaServer jelenleg elérhető.

2023.3.

Az észak -amerikai Xbox MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

Az európai Xbox MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

Az észak -amerikai PlayStation® MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

.

.3.07 – 16:55 UTC (11:55 EST)

Az ESO áruház és a számlarendszer jelenleg elérhető.

2023..07 – 13:00 UTC (8:00 EST)

Az ESO áruház és a számlarendszer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

2023.3.

.

Az európai PC/Mac MegaServer jelenleg elérhető.

..06 – 9:00 UTC (4:00 EST)

Az észak -amerikai PC/Mac MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

Az európai PC/Mac MegaServer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

2023.03.03 – 8:45 UTC (3:45 EST)

Az észak -amerikai és az európai PlayStation® megaerverek bejelentkezésével kapcsolatos kérdések ebben az időben megoldódtak.

2023.03.03 – 7:45 UTC (2:45 EST)

Jelenleg olyan kérdéseket vizsgálunk, amelyeket néhány játékos bejelentkezik az észak -amerikai és az európai PlayStation® megaerverekbe.

2023.03.

Az ESO áruház és a számlarendszer jelenleg elérhető.

..

Az ESO áruház és a számlarendszer jelenleg nem érhető el, miközben karbantartást végezünk.

ESO szerver karbantartása

Az ESO karbantartási bejelentéseit a Service Riaszts oldalon, a hivatalos fórumokon és a Bethesda Support Twitteren keresztül találhatja meg.

Mikor vannak a rendszeres ütemezett karbantartások?

. . Ezekben az időkben a javításokat, a szerver optimalizálását, az adatbázis -frissítéseket, a hardverfrissítéseket és más rutinokat hajtjuk végre, amelyek az ESO -t zökkenőmentesen tartják.

Hogyan válassza ki az Időt az ESO szerver karbantartásához?

A szerver karbantartási idők kiválasztásakor megpróbáljuk kiválasztani az időszakokat, amikor a játék általában a legalacsonyabb forgalmat tapasztalja meg. .

Bizonyos ritka esetekben előfordulhat, hogy a kiszolgálókat a sürgősségi karbantartáshoz le kell vonnunk. Noha ez nem olyasmi, amit ellenőrizhetünk vagy megtervezhetünk, keményen dolgozunk az ilyen események minimalizálása érdekében.

Ha nem biztos benne, hogy a szervereknek le kell -e lemennie, itt ellenőrizheti a Szolgáltatási riasztások oldalt. Ha a konzolon játszik, azt is javasoljuk, hogy itt ellenőrizze az Xbox Live Status oldalt vagy a PlayStation Network Service Status oldalt itt. .